Blog

De wereld heeft – meer dan ooit tevoren – gezonde voeding nodig. 

Leverbetrouwbaarheid van onze vitality boosters is één van onze kernwaarden. Als internationaal opererend bedrijf volgen wij nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19. Ons medeleven gaat uit naar diegenen die getroffen zijn.

Wij stellen al het mogelijke in het werk om de gezondheid van onze medewerkers en de continuïteit van de aanlevering van onze producten aan onze klanten zo goed mogelijk te waarborgen. Tot op heden verloopt de aanvoer van onze producten, het verpakken en de distributie naar onze klanten, ondanks de toegenomen bestellingen, vooralsnog zonder grote problemen.

Het is voor ons echter moeilijk te voorzien, welke gevolgen het coronavirus de komende dagen, weken of maanden nog gaat hebben voor de continuïteit van onze leveringen. Wij zijn in ons productieproces erg afhankelijk van meerdere (externe) factoren. Allereerst de gezondheid van onze eigen medewerkers (oogst-, productie-, logistiek- en kantoorpersoneel). Daarnaast die van de teelt- en oogstmedewerkers van onze kwekerijen, alsmede die van de transportondernemingen met wie wij samenwerken, enzovoorts. Verder zijn we ook afhankelijk van de maatregelen die de overheid in het kader van het corona virus nog meer zal nemen.

De wereld heeft - meer dan ooit tevoren - gezonde voeding nodig. 
Wij doen álles wat in onze macht ligt.

Wij doen álles, maar écht álles wat in onze macht ligt. Wij treffen alle voorzorgsmaatregelen die in ons bereik liggen, om de continuïteit van onze (reguliere) leveringen te kunnen waarborgen. We kunnen echter niet uitsluiten dat we op enig moment in een situatie van overmacht belanden en leveringen toch onder druk komen te staan. We blijven de situatie dagelijks beoordelen en zullen u over belangrijke ontwikkelingen voortdurend informeren.

Indien wij met u een actie hebben gepland in de komende dagen of weken, dan zullen wij met u contact opnemen om nader met u te overleggen.

Mochten er nog vragen zijn, dan doen wij ons best om die voor u te beantwoorden.

Het Limax team.

 

Meer blog berichten

Koningsoesterzwam: koning onder gezonde vlees- en visvervangers

Koningsoesterzwam: koning onder gezonde vlees- en visvervangers

26.07.2021

(Pleurotus) Eryngii, duinvoetje, kruisdisteloester...

Extra vitamine D in de paddenstoelen van Limax

Extra vitamine D in de paddenstoelen van Limax

01.11.2020

Veel Nederlanders kampen -ook zonder dat ze erg in...

De wereld heeft gezonde voeding nodig

De wereld heeft gezonde voeding nodig

20.03.2020

De wereld heeft – meer dan ooit tevoren – gezonde ...

Verse, gemarineerde paddenstoelen: de nieuwe standaard!

Verse, gemarineerde paddenstoelen: de nieuwe standaard!

02.02.2020

Wil je genieten van de lekkerste én gezondste prod...

Verse gewassen én gesneden paddenstoelen? Wij bewijzen dat het kan!

Verse gewassen én gesneden paddenstoelen? Wij bewijzen dat het kan!

20.09.2019

Wil je genieten van de gezondste producten die onz...