Zacht fruit

Ultiem genieten én je gezondheid een boost geven? 

Wij bewijzen dat het mogelijk is. Onze verse aardbeien, blauwe bessen en frambozen zijn zo lekker en goed voor je dat je nooit meer iets anders wil. 

Wij telen ons zacht fruit zelf

Wij zorgen ervoor dat jij iedere dag van onze aardbeien, frambozen en blauwe bessen kunt smullen. Wij controleren, optimaliseren en innoveren op het gebied van smaken, rassen, houdbaarheid, verpakkingen en toepassingen van ons zacht fruit.

Wij telen ons zacht fruit zelf. Daarnaast kopen wij buiten de seizoenen uit alle hoeken van de wereld het beste fruit in. Dit heeft als voordeel dat wij onze afnemers nagenoeg jaarrond kunnen voorzien van onze vitalityboosters. Wij garanderen altijd de beste kwaliteit en de hoogste voedselveiligheid.

Wil je ons fruit eten in de yoghurt, je taart, je smoothie of gewoon zo, uit het vuistje? 

ZachtFruit_Naasttekst.jpg

Onze vitalityboosters

Aardbeien Aardbeien

Aardbeien

 

Blauwe Bessen Blauwe Bessen

Blauwe Bessen

 

Frambozen Frambozen

Frambozen

 

Blauwe bessen hebben een uitstekende werking op hart- en bloedvaten. Deze bevatten namelijk anthocyaan, een stof die de bes zijn blauwe kleur geeft. Deze stof is goed voor jouw hart- en bloedvaten.

Aardbeien zijn een goede bron van kalium. Kalium is essentieel voor een goede bloeddruk en het regelen van de vochtbalans in ons lichaam.

Frambozen zitten vol vitamine C. Dat heb je nodig voor een goede weerstand en voldoende energie. Daarnaast zorgt het voor een goed functionerend zenuwstelsel en gezonde botten, tanden, huid, haar en bloedvaten

Wij telen ons zacht fruit zelf. Daarnaast kopen wij buiten de seizoenen uit alle hoeken van de wereld het beste fruit in, zodat wij jaarrond kunnen leveren.

De blauwe bes hoort tot de heidestruikfamilie (Ericaceae). Van blauwe bessen wordt nogal eens gedacht dat het bosbessen zijn, maar dat is een andere soort binnen dezelfde familie, namelijk de Vaccinum myrtillus.