Paddenstoelen

Smaak en goede voedingsstoffen

Wij geloven alleen in voeding als deze goed is voor jou én goed voor de planeet. Onze paddenstoelen zitten barstensvol smaak en goede voedingsstoffen die er aan bijdragen dat jij vitaal in het leven staat. En wil je net als ons zorgen voor een betere wereld? Onze paddenstoelen worden uiterst duurzaam geproduceerd. Paddenstoelen passen ook nog eens perfect in de vegetarische keuken en worden in allerlei diëten voorgeschreven. 

Paddenstoelen.jpg
Paddenstoelen_Gecultiveerd.jpg

Wij zijn de bron

Wij zorgen dat onze paddenstoelen iedere dag extreem vers op jouw bord liggen. Wij controleren, optimaliseren en innoveren op het gebied van smaken en toepassingen van onze paddenstoelen. Wij verstaan het telersvak tot in de puntjes en garanderen hiermee de kwaliteit van onze vitalityboosters.

Paddenstoelen passen natuurlijk perfect bij een lekker stukje vlees of in een heerlijke saus. En of je onze paddenstoelen nu wilt gebruiken in je risotto, je pasta, je soep, je salade of op je pizza: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze vitalityboosters 

Wij verrijken onze champignons met vitamine D, essentieel voor het immuunsysteem en de groei en het behoud van stevige botten en tanden

Alle champignons zijn paddenstoelen, maar lang niet alle paddenstoelen zijn champignons. Er zijn namelijk gigantisch veel soorten paddenstoelen: voor ieder wat wils!

Er zijn wereldwijd maar liefst 600.000 paddenstoelensoorten, waarvan er 25% eetbaar zijn.

De paddenstoel is de vrucht van de schimmel en vormt dus maar een klein deel van de schimmel. Iedere paddenstoel is dus een schimmel, maar een schimmel is niet perse een paddenstoel!