Retail

Spring

January - May

Brown beech mushroom (Shimeji)

Taste: strong, nutty, umami Cuisines: French, Japanese Recipes: ramen, mushroom stew mushroom gravy, Asian salad.

Screenshot 2022-08-24 at 16.49.10.png

Enoki

Taste: crunchy, mild flavor, slightly sweet Cuisines: Japanese, Chinese, Korean Recipes: fried as garnish, salad, okonomiyaki

Screenshot 2022-08-24 at 16.49.12.png

White beech mushroom (Shimeji)

Taste: strong, mild flavor
Cuisines: French, Japanes, Chinese
Recipes: with soy sauce/teriyaki, with salmon or pork belly, in sauce/ragout

Screenshot 2022-08-24 at 16.49.15.png

Coral fungi

Taste: mild flavor, meaty, slightly sweet Cuisines: French, Japanese
Recipes: as fried 'chicken' (karaage), as garnish

image 27.png

Lion's Mane


Taste: meaty, slightly sweet Cuisines: French, Italian
Recipes: as 'crab'cakes, als 'lobster'

image 28.png

Grey oyster mushroom


Taste: meaty, tender, mild flavor
Cuisines: Dutch, Middle Eastern, Italian, Chinese May Recipes: as 'shoarma', in ragout voor snacks, pizza

image 29.png

Morels


Taste: earthy, nutty, meaty
Cuisines: French, Italian
Recipes: fried in butter, risotto, in gravy, in ravioli/tortellini

image 30.png

Summer truffle


Taste: slightyl aromatic, earthy
Cuisines: French, Italian
Recipes: with whitefish, fresh asparagus, with burrata

image 31.png

Yellow oyster mushroom


Taste: meaty, tender, slightly sweet Cuisines: French, Italian
Recipes: baked on toast, salad, pasta

image 32.png

Wij wassen én snijden onze champignons zodat ze niet alleen schoon en direct klaar voor gebruik zijn, maar ook nog eens een intensere smaak en een stevigere bite hebben. En dat alles met behoud van alle goede voedingsstoffen!

Wij zijn een concern van teelt- en handelsbedrijven in de agribusiness en hebben vestigingen in Nederland en Polen.

Wij verrijken onze champignons met vitamine D, essentieel voor het immuunsysteem en de groei en het behoud van stevige botten en tanden