Retail
Spring
January - May
Brown beech mushroom (Shimeji)
Taste: strong, nutty, umami Cuisines: French, Japanese Recipes: ramen, mushroom stew mushroom gravy, Asian salad.
Enoki
Taste: crunchy, mild flavor, slightly sweet Cuisines: Japanese, Chinese, Korean Recipes: fried as garnish, salad, okonomiyaki
White beech mushroom (Shimeji)
Taste: strong, mild flavor
Cuisines: French, Japanes, Chinese
Recipes: with soy sauce/teriyaki, with salmon or pork belly, in sauce/ragout
Coral fungi
Taste: mild flavor, meaty, slightly sweet Cuisines: French, Japanese
Recipes: as fried 'chicken' (karaage), as garnish
Lion's Mane
Taste: meaty, slightly sweet Cuisines: French, Italian
Recipes: as 'crab'cakes, als 'lobster'
Grey oyster mushroom
Taste: meaty, tender, mild flavor
Cuisines: Dutch, Middle Eastern, Italian, Chinese May Recipes: as 'shoarma', in ragout voor snacks, pizza
Morels
Taste: earthy, nutty, meaty
Cuisines: French, Italian
Recipes: fried in butter, risotto, in gravy, in ravioli/tortellini
Summer truffle
Taste: slightyl aromatic, earthy
Cuisines: French, Italian
Recipes: with whitefish, fresh asparagus, with burrata
Yellow oyster mushroom
Taste: meaty, tender, slightly sweet Cuisines: French, Italian
Recipes: baked on toast, salad, pasta
Wij wassen én snijden onze champignons zodat ze niet alleen schoon en direct klaar voor gebruik zijn, maar ook nog eens een intensere smaak en een stevigere bite hebben. En dat alles met behoud van alle goede voedingsstoffen!
Wij zijn een concern van teelt- en handelsbedrijven in de agribusiness en hebben vestigingen in Nederland en Polen.
Wij verrijken onze champignons met vitamine D, essentieel voor het immuunsysteem en de groei en het behoud van stevige botten en tanden